All over the world - Chasers

All over the world

Overal op de wereld zijn mensen die iets ´Chasen´ van ´Chasers´ op het strand in Bali, Indonesie tot Chasers in Atlanta, Georgia onze kleding mag altijd gezien worden bij mensen die iets najagen op een positieve manier.

01. Bali, Indonesië

Midden op Seminyak beach, Bali wordt het Chasers shirt met blauw/rood logo met trots gedragen. Het strand wordt onderhouden en alles wat je nodig hebt op een strand is te regelen. Verder geld verdienen met een grote glimlach en trots zijn op wat je doet! Dat is een onderdeel waar Chasers voor staat.

02. Atlanta, Georgia

Als groot liefhebbers van Hiphop en muziek zijn wij online altijd opzoek naar de dikste beats, artiesten en verhalen. Daarbij is het voor een opkomend merk prachtig om opkomende rappers te vinden waar wij iets samen mee kunnen doen.

Zo kwamen wij de muziek van Devenaire tegen, en waren meteen fan van zijn muziek. Vervolgens zijn we in contact gekomen en de rest is geschiedenis. Met trots draagt hij het Chasers shirt met blauw/rode logo.

Check hier het nummer van Devenaire – Glad.

Chasers in Jamaica

03. Negril, Jamaica

In 2022 zijn wij op reis geweest naar Jamaica. Hier hebben wij vakantie gevierd maar ook gewerkt zoals een fotoshoot en reisblog. Hier kunt u onze blog vinden en meer lezen over onze fantastische maar dure reis naar Jamaica.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chasers