Alles rondom Yu-Gi-Oh! - Chasers

Alles rondom Yu-Gi-Oh!

Ben jij geïnteresseerd in Yu-Gi-Oh! kijk dan eens op yugiohkaarten.nl. Deze website schrijft allemaal toffe artikelen over nieuws, personages en releases rondom Yu-Gi-Oh!. Zo Lees je meer over Yugi Muto, Téa Gardner, Seto Kaiba en Joey Wheeler. Daarnaast kun je direct je deck up-to-date maken met de Yu-Gi-Oh! banlist.

Wat is de duurste Yu-Gi-Oh! kaart?

Een tof artikel op yugiohkaarten.nl is wat is de duurste Yu-Gi-Oh! kaart? Dit artikel beschrijft de duurste kaarten, gebaseerd op een daadwerkelijke verkoopprijs. Wist je dat voor de duurste kaart zelfs 85.000 dollar is betaald. Dit is wel een gegrade kaart vanuit PSA maar toch.

Waterdeck

Persoonlijk zijn wij fan van water-kaarten en Mako Tsunami. Daarom zijn wij erg blij met de beschrijving rondom een nieuwe set vanuit Yu-Gi-Oh!. De set heet Legendary Duelist: Duels From the Deep en bevat veel water-kaarten die je waterdeck zeker versterken.

Don Zaloog

Als je alleen de eerste seizoenen hebt gezien dan ken je de naam waarschijnlijk nog niet. Later in de Manga komt een tof personage tevoorschijn met de naam: Don Zaloog. Dit is een Robin-hood figuur, die steelt met zijn groep van rijken personages uit Yu-Gi-Oh!

Yugiohkaarten.nl

Yugiohkaarten.nl is een toffe website met verschillende artikelen rondom Yu-Gi-Oh!. Omdat zij net zijn begonnen en nog veel moeten schrijven, is input altijd welkom. Denk jij je mist informatie rondom artikelen of heb je behoefte aan specifieke onderwerpen binnen Yu-Gi-Oh!, laat het dan weten in de reacties of neem contact met hen op. Elkaar supporten is namelijk belangrijk en daarbij kunnen jullie helpen.

Chasers

Wij van Chasers zijn actief met kleding maar gunnen andere ondernemers met hun site. Wij weten dat veel mensen met een Chaser mind-set actief zijn met Trading Card Games of hiermee zijn opgegroeid. Laten we elkaar daarom allemaal gunnen. Dit kunnen wij bij meer bedrijven doen, schaf een Chasers shirt aan en laat het ons weten via Instagram, door ons te taggen in een foto.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chasers