Chasers

Chasers is een merk dat draait om kleding en lifestyle en is ontstaan in 2018. Met de interesse in fashion, muziek en mensen die staan voor het begrip Chasers, zijn wij in vele landen actief. Het merk is ontstaan in Flevoland en daarmee het eerste kledingmerk dat is ontworpen in Gemeente Dronten. Vanuit het midden van het land, zijn wij actief met het neerzetten van een kledinglijn en het creĆ«ren van een netwerk. Binnen het netwerk is iedereen welkom die actief is met een project of focus heeft op een doel in zijn leven. Mede daarom werken wij veel samen met artiesten en influencers, die het merk herkennen en zichzelf zien als een ‘Chaser’. Dit is iemand die niet alleen een droom najaagt maar ook actief bezig is met alle stappen daar naar toe.

Het begrip Chasers

Het begrip Chasers is een breed begrip. Het kan worden vertaald in het Nederlands als jagers of als achtervolgers. Op dit moment leven wij in een tijdperk waarin veel mensen iets aan het najagen zijn. Denk hierbij aan artiesten die bekendheid en een doorbraak najagen, voetbal talenten die willen doorbreken bij een grote club, mensen die aangeven dat zij rijk willen worden en financieel onafhankelijk etc. Iedereen jaagt wel iets na en daar hebben wij dit begrip aan gekoppeld. Wanneer je bewust bent van je doelen en hier actief mee bezig bent, dan val je onder de definitie Chasers.

Chasers opgericht in 2018

Tijdens het laatste jaar van de opleiding filiaalmanager, was de opdracht om een ondernemingsplan te maken. Hiervoor is oprichter Jeffrey van Dam aan de slag gegaan met een lifestyle brand. Het ondernemingsplan werd ontworpen en het bedrijf kreeg de naam Chasers. Het idee was om een lifestyle brand te koppelen aan het najagen van doelen. Hierin actief mee bezig gaan en elkaar als netwerk te helpen tegen alle negativiteit in de wereld.

Samenwerkingen

Je kunt ons benaderen voor een samenwerking. Hier staan wij zeker voor open en wij steunen graag Chasers. Bekijk hier onze meest recente samenwerkingen, die wij gemaakt hebben met artiesten.

Chasers kleding

Benieuwd naar onze kleding! Wij bieden diverse shirts en hoodies aan. Bekijk hier alle kleding die wij op dit moment voorradig hebben en aanbieden.

Chasers in clip van Season – Extreem.
Chasers logo