One Piece kaartspel - Chasers Chasers

One Piece kaartspel

Het One Piece kaartspel valt onder TCG ofwel trading card game. Het spel is op 7 maart 2022 aangekondigd en is in Japan gereleased als onderdeel van de 25e verjaardag van One Piece. Het kaartspel is vervolgens wereldwijd gereleased en binnenkort kun je bij ons terecht voor trading cards van One Piece.

One Piece TCG

Sinds 1997 kun je de avonturen van Monkey D. Luffy volgen en in de ruim twintig jaar is de populariteit wereldwijd enorm gestegen. Nu in het jaar 2022 de 25e verjaardag van One Piece heeft plaats gevonden, vinden de makers het tijd om de populaire anime uit te breiden met een trading card game. De kaarten zullen ontworpen en gericht zijn op diverse personages. Hieraan zijn verschillende punten en mogelijkheden aan verbonden, waarvan de details nog duidelijk moeten worden. Met de ruime mogelijkheden en de grote wereld die One Piece biedt, zijn wij erg enthousiast over alle mogelijkheden die het kaartspel gaat bieden.

Starting decks

Tijdens de release zijn er vier verschillende decks uitgebracht:

  • Straw Hat Crew met Monkey D. Luffy.
  • Worst Generation met Eustaas Kid.
  • The Seven Warlords of the Sea met Crocodile.
  • Animal Kingdom Pirates met Kaidou.

Verder zijn er booster packs aangekondigd die regelmatig uit worden gebracht. Een boosterpack van One Piece bestaat uit zes verschillende kaarten.

One Piece card game release trailer.

One Piece verkrijgbaar bij Chasers

Wij van Chasers zijn naast het ontwerpen van kleding, fan van anime en trading cards. Nu One Piece een eigen trading card game krijgt, vinden wij dit een uitstekende mogelijkheid om ons assortiment uit te breiden met One Piece trading cards. Bekijk voor nu alvast alle kleding en t shirts die wij ontworpen hebben en zodra de kaarten verkrijgbaar zijn, kunt u die bij ons bestellen. Verder kun je ons alvast volgen op alle sociale media, voor updates over Chasers en het uitbrengen van One Piece kaarten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chasers